8.9 C
Oradea
28 februarie 2024
spot_img

Noi spectacole pentru copii la Sinagoga Sion

Noi spectacole pentru copii la Sinagoga Sion

Oradea Heritage (Fundaţia de Protejarea Monumentelor Istorice din judeţul Bihor) continuă seria activităților dedicate copiilor și familiei, în zilele de duminică și marți, organizate în cadrul proiectului „Sinagoga Ludică

Astfel, duminică, 30 octombrie, de la ora, ora 17.00, la Sinagoga Sion, va avea loc spectacolul M4T3M4G1C4. Este vorba despre MateMagica, un spectacol educativ în care arta se îmbina cu știința, într-un format accesibil și atractiv.

Astfel, spectatorii își pot verifica sau însuși, după caz, cunoștințe elementare de matematică, în cadrul unui show interactiv, din care nu lipsesc suspansul și hazul.

Marți, 1 noiembrie, de la ora 18.00 va avea loc spectacolul “Avarul lui Moliere” care își are rădăcinile în comedia antică a autorului latin Plautus, Ulcica, în care eroul, deși descoperă o comoară care îl face bogat, continuă să trăiască în lipsuri, cu teama dezumanizantă că ar putea fi predat.

Euclio, ca expresie a unui viciu general uman, se regăsește în Harpagon, personajul lui Moliere, care, prin renumele autorului său, a devenit punctul de referință al acestei tipologii revendicate de clasicism.

Intrarea este liberă. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri