-2.8 C
Oradea
4 decembrie 2023
spot_img
- Publicitate -spot_img

Noi restricții de circulație pe mai multe artere din oraș

Luna august aduce o serie de modificări temporare a circulației în Oradea

Întrunită azi, 9 august, Comisia municipală pe probleme de circulație și trafic rutier a avizat favorabil o serie de restricții de circulație pe mai multe străzi din municipiu.

La solicitarea constructorului Dumexim, în perioada 9 august – 8 septembrie, se vor institui restricții de circulație pe strada Griviței și Calea Clujului pentru realizarea lucrărilor de reabilitare a drumului de legătură dintre cele două străzi menționate.

De asemenea, comisia a avizat favorabil restricționarea circulației în perioada 19 – 20 august în Piața Unirii pentru reparația pavajului existent.

La solicitarea Drumuri Bihor, în data de 11 și 12 august, intervalul orar 20.00 – 05.00, se vor închide total str. Independenței și Aleea Emanuel Gojdu. Motivul: reabilitarea străzii Independenței pe tronsonul cuprins în intersecția Independenței – Aleea Gojdu.

Totodată, în perioada 16 -23 august se vor institui restricții de circulație, în zona intersecției str. Vasile Alecsandri – Parcul 1 Decembrie pentru realizarea lucrărilor la Magistrala 2 în cadrul reabilitării sistemului de termoficare Etapa III.

În data de 1 septembrie, între ora 20.30 și 23.30, la solicitarea Filarmonicii de Stat Oradea se va restricționa traficul auto în Piața Regele Ferdinand și străzile adiacente pentru organizarea unui concert simfonic în aer liber.

Municipalitatea își cere scuze pentru disconfortul creat și le mulțumește orădenilor pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri