-2.8 C
Oradea
4 decembrie 2023
spot_img
- Publicitate -spot_img

Se asfaltează strada Victor Papilian din cartierul Tineretului

A început asfaltarea străzii Victor Papilian din cartierul Tineretului

Până la sfârșitul lunii, o altă stradă din cartierul Tineretului va fi modernizată. Este vorba despre strada Victor Papilian, unde constructorul, SC Global Industrial SLR, toarnă în aceste zile stratul de asfalt.

Înainte de lucrări, strada cu o lungime de 1008,70 metri și o lățime a carosabilului de 6 metri era doar pietruită, iar prin asfaltarea ei, prin amenajarea trotuarelor și a accesurilor la proprietăți și realizarea canalizării meteorice, au fost asigurate condiții pentru creșterea confortului riveranilor și a tuturor participanților la trafic.

Lucrările la această stradă au început în primăvara acestui an și au constat în realizarea canalizării pluviale și modernizare. Pe ambele părți ale străzii s-au proiectat trotuare cu lățime de 120 până la 150 cm. Sistemul rutier este alcătuit din pământ compactat, strat fundație balast, strat de bază de legătură (binder) și strat de uzură. De asemenea, s-a realizat și iluminatul public.

După turnarea stratului de legătură va urma stratul de uzură, asfaltarea trotuarelor și a acceselor, iar la final se vor trasa marcajele și se vor monta indicatoarele rutiere.

Valoarea totală a lucrărilor este de 2.059.697,47 lei.

În prezent, în cartierul Tineretului sunt în curs de modernizare mai multe străzi, precum Denis Diderot, Caporal Constantin Mușat, Virgil Maxim etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri