22 C
Oradea
21 iulie 2024
spot_img

Zilele Sfântului Ladislau, ediția a 12-a

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

În această săptămână, Oradea este gazda evenimentului Zilele Sfântului Ladislau, ediția a 12-a, care în acest an are motto-ul „Festival fără granițe”.

Festivalul, care se desfășoară în perioada 24-30 iunie, nu cunoaște granițe nici în privința diversității ofertei muzicale sau a programelor culturale, cum nu are limite nici buna dispoziție a participanților.

Cu toate că o parte dintre evenimente au loc în cursul săptămânii, majoritatea evenimentelor culturale din cadrul Zilelor Sfântului Ladislau vor avea loc și de această dată în weekend, în Cetatea Oradea, unde vor păși pe scenă vedete ca Deák Bill Gyula, Kowalsky și Vega, Zorán, dar ne vom putea delecta și cu ABBA Tribute Show, precum și cu hiturile lui Máté Péter și Cserháti Zsuzsa. Iubitorii muzicii clasice vor putea savura concertul oferit de cântărețul de operă de talie internațională Molnár Levente, care va urca pe scena orădeană împreună cu orchestra sa, Fényerő.

De asemenea, organizatorii au pregătit o serie de activități interesante și pentru cei mici,  totodată sâmbătă și duminică îi vor aștepta, pe lângă multe alte aventuri palpitante, două trupe renumite: Tompeti și prietenii săi, precum și Veronaki.

Programul festivalului cuprinde expoziții, evenimente muzicale, prezentări de carte, spectacole de teatru, târgul producătorilor și meșteșugarilor, întâlnirea cu cei plecați din Oradea, dar și tradiționala plimbare cu bicicleta peste graniță, la Biharkeresztes.

Programul detaliat al evenimentului poate fi consultat pe site-ul Zilele Sfântului Ladislau (www.zilelesfantuluiladislau.ro), precum și paginile de Facebook și Instagram ale festivalului.

Cea de-a 12-a ediție a Zilelor Sfântului Ladislau beneficiază de sprijinul Primăriei Oradea, Visit Oradea, Consiliului Județean Bihor, Fundației Culturale Naționale, Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. și al Fundației MOL–Új Európa.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri