22.8 C
Oradea
25 aprilie 2025
spot_img

Cantina unei fabrici din Oradea a fost închisă de inspectorii de la Protecția Consumatorilor

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

În urma unei informații din mediul on-line, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Bihor s-a autosesizat și a desfășurat luni, 31.03.2025, o acțiune de control la SC BALEARIA FOOD SRL- punct de lucru cantina care asigură masa pentru personalul fabricii FAIST Oradea.

În timpul acțiunii de control au fost constatate următoarele abateri:

În blocul alimentar s-a identificat materie primă/ preparate culinare gătite fără elemente de identificare și caracterizare, astfel încât să se poată stabili trasabilitatea respectiv încadrarea în data limită de consum;

Materii prime la care s-a schimbat starea termică inițială;

Preparate finite congelate ( chiftele, ruladă de carne, friptură de porc),

Agregate frigorifice, bloc alimentar, scule și ustensile necorespunzătore, neigienizate, cu chedere rupte, cu depuneri de mâzgă, mucegai, rafturi cu rugină, cameră frigorică cu pavimentul deteriorat, cu depuneri de resturi alimentare, mâzgă;

Lipsa mijloc de măsurare adecvat și omologat;

Sancțiuni aplicate și măsuri dispuse:

2 amenzi în valoare totală de 30.000 lei

Scoaterea din circuitul comercial (oprirea definitivă) a produselor neconforme în valoare de 6990 lei

S-a dispus oprirea temporară a prestării serviciilor până la remedierea deficiențelor.

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri

Cantina unei fabrici din Oradea a fost închisă de inspectorii de la Protecția Consumatorilor

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

În urma unei informații din mediul on-line, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Bihor s-a autosesizat și a desfășurat luni, 31.03.2025, o acțiune de control la SC BALEARIA FOOD SRL- punct de lucru cantina care asigură masa pentru personalul fabricii FAIST Oradea.

În timpul acțiunii de control au fost constatate următoarele abateri:

În blocul alimentar s-a identificat materie primă/ preparate culinare gătite fără elemente de identificare și caracterizare, astfel încât să se poată stabili trasabilitatea respectiv încadrarea în data limită de consum;

Materii prime la care s-a schimbat starea termică inițială;

Preparate finite congelate ( chiftele, ruladă de carne, friptură de porc),

Agregate frigorifice, bloc alimentar, scule și ustensile necorespunzătore, neigienizate, cu chedere rupte, cu depuneri de mâzgă, mucegai, rafturi cu rugină, cameră frigorică cu pavimentul deteriorat, cu depuneri de resturi alimentare, mâzgă;

Lipsa mijloc de măsurare adecvat și omologat;

Sancțiuni aplicate și măsuri dispuse:

2 amenzi în valoare totală de 30.000 lei

Scoaterea din circuitul comercial (oprirea definitivă) a produselor neconforme în valoare de 6990 lei

S-a dispus oprirea temporară a prestării serviciilor până la remedierea deficiențelor.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri