0 C
Oradea
9 decembrie 2023
spot_img
- Publicitate -spot_img

Bărbat din Lupoaia, prins cu permis de conducere fals. Alți șoferi au fost depistați conducând fără permis.

Duminică, poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, a conducerii cu viteză excesivă şi a depăşirilor neregulamentare.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic pe șoselele bihorene, în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 96 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 46.465 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 12 permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute trei certificate de înmatriculare.

Din totalul sancțiunilor aplicate, 71 au fost pentru depășirea limitelor legale de viteză, 9 sancțiuni au fost pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, au fost sancționate două depășiri neregulamentare, trei sancțiuni au fost aplicate pentru lipsa ITP, iar 11 sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

Conducea cu un permis fals

Lupoaia / Depistat în trafic, în timp ce conducea fără permis, cu un permis de conducere fals.

Duminică, la ora 12.50, pe drumul comunal 200, în localitatea bihoreană Lupoaia, polițiștii Biroului Rutier Beiuș, au depistat în trafic un bărbat de 37 de ani, localnic, în timp ce conducea un autoturism, fără a avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, la solicitarea legală a polițiștilor, cel în cauză a prezetat pentru control un permis de conducere fals.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Biroului Rutier Beiuș continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și folosirea unui înscris oficial, cunoscând că este fals, în vederea producerii unei consecinţe juridice.

Depistați de polițiști în trafic, în timp ce conduceau, deși aveau suspendat acest drept.

Duminică, la ora 09.30, pe drumul județean 709/A, în localitatea bihoreană Șoimi, polițiștii Biroului Rutier Beiuș au depistat în trafic o femeie de 54 de ani, localnică, în timp ce conducea un autoturism, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Tot duminică, pe drumul public din localitatea bihoreană Berechiu, polițiștii Secției nr. 9 de Poliție Rurală Cefa au depistat în trafic un tânăr de 23 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În ambele cazuri a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are dreptul de a conduce suspendat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri