8.9 C
Oradea
1 decembrie 2023
spot_img
- Publicitate -spot_img

Patru străzi din Oradea vor fi modernizate

Consilierii locali au aprobat studiile de fezabilitate pentru modernizarea a încă patru străzi din municipiu. Este vorba despre străzile: Gheorghe Doja (tronson zona intersecției cu strada Livezilor – pădure), Jean-Jacques Rousseau, Valea Frumoasă, respectiv Episcop Valerian Zaharia.

Pe aceste străzi se vor reabilita carosabilul, accesele, trotuarele și se va rezolva sistemul de colectare a apelor pluviale.

În ce privește modernizarea străzii Gheorghe Doja, tronson zona intersecției cu strada Livezilor – pădure, se vor executa lucrări la canalizarea pluvială, zid de sprijin, subtraversare, valoarea investiției fiind de 13.482.471,12 lei, inclusiv TVA. Durata de execuție este de 9 luni.

Strada Jean-Jacques Rousseau este de categoria III, cu lungimea de 440,98 metri. Valoarea contractului este de 2.272.121,77 de lei inclusiv TVA, durata de execuție fiind de 3 luni.

O altă stradă cuprinsă în proiectul de modernizare este Valea Frumoasă, cu o lungime de 1.398,40 metri. Durata de execuție este de 8 luni, valoarea contractului fiind de 5.996.765,22 lei cu TVA.

Strada Episcop Valerian Zaharia se va moderniza pe o lungime de 188 metri, fiind executate și lucrări de canalizare pluvială. Valoarea contractului va fi de 1.086.394,41 lei inclusiv TVA, iar durata de execuție va fi de 3 luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri