7.2 C
Oradea
1 decembrie 2023
spot_img
- Publicitate -spot_img

Cursuri gratuite de acordare a primului ajutor, în Parcul Brătianu

Pregătirea tinerilor pe linia acordării primului ajutor în cadrul unui eveniment organizat sâmbătă, în Parcul I.C. Brătianu

Pregătirea populației în domeniul situațiilor de urgență reprezintă o preocupare constantă a personalului ISU Bihor, care vizează protejarea semenilor prin familiarizarea acestora cu regulile și măsurile de salvare atât a propriilor vieți, cât și a celor din jur, astfel că, în data de 15 octombrie , formatorii din cadrul Centrului de Formare și Pregătire în Descarcerare și Asistență Medicală de Urgență vor desfășura o activitate de instruire a tinerilor pe linia acordării primului ajutor.

Sâmbătă, în intervalul orar 10.00-14.30, pompierii militari vor fi prezenți cu Centrul Mobil de Pregătire a Personalului Paramedical, în Parcul I.C. Brătianu din municipiul Oradea, unde vor pregăti copiii și tinerii pe linia acordării primului ajutor, în cadrul evenimentului “Alergăm pentru un Corp Sănătos”, organizat de Clubul Leo Black Eagle Oradea (subdiviziune de tineret a Clubului Lions 22 Oradea), care vizează promovarea unui stil de viață sănătos.

În cadrul evenimentului, persoanele interesate vor participa la un cross și la cursuri de pregătire în domeniul acordării primului ajutor, activitatea de instruire fiind realizată pe categorii de vârstă, în următoarele intervale orare: între 10.30 -12.30 – copii până în 13 ani, iar între 12.30 -14.30, tineri cu vârsta de peste 14 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri