0 C
Oradea
9 decembrie 2023
spot_img
- Publicitate -spot_img

Depistați în trafic în timp ce conduceau fără permis, mopede neînregistrate.

133 de participanți la trafic care nu au respectat legislația rutieră, sancționați de polițiștii rutieri în acțiune, în ultimele 24 de ore.

Marți, poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, a conducerii cu viteză excesivă şi a depăşirilor neregulamentare.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic pe șoselele bihorene, în ultimele 24 de ore au fost aplicate 133 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 47.855 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut nouă permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute patru certificate de înmatriculare.

Din totalul sancțiunilor aplicate, 35 au fost pentru depășirea limitelor legale de viteză, au fost sancționați 24 de bicicliști sau utilizatori de trotinete electrice, 14 pietoni, 12 pentru nerespectarea prevederilor legale privind perioadele de conducere, pauzele și perioadele de odihnă ale conducătorilor auto, 15 sancțiuni au fost pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, patru pentru folosirea telefonului mobil fără sistemul de tip „mâini libere”, una pentru o depășire neregulamentară, patru pentru lipsa ITP, iar alte 24 pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

Tărcaia / Depistat în timp ce conducea fără permis, o motocicletă neînmatriculată, a refuzat recoltarea probelor biologice.

Marți, la ora 16.30, pe D.J. 764/F, între localitățile bihorene Totoreni și Tărcaia, polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș au depistat în trafic un bărbat de 40 de ani, din comuna Tărcaia, în timp ce conducea o motocicleta neînmatriculată și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La solicitarea legală a polițiștilor, cel în cauză a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș.

Depistați în trafic în timp ce conduceau fără permis, mopede neînregistrate.

Marți, la ora 14.30, pe D.J. 764I, în localitatea bihoreană Cociuba Mică, polițiștii din cadrul Poliției orașului Ștei au depistat în trafic un tânăr de 20 de ani, localnic, în timp ce conducea un moped neînregistrat și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tot marți, la ora 15.00, pe raza localității bihorene Cefa, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cefa au depistat în trafic un tânăr de 19 ani, din comuna Sânnicolau Român, județul Bihor, în timp ce conducea un moped neînregistrat și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În ambele cazuri a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri