-2.8 C
Oradea
4 decembrie 2023
spot_img
- Publicitate -spot_img

Rețea de trafic de droguri, descoperită în Salonta și Oradea (Video)

Cinci persoane, bănuite de trafic de droguri și operațiuni cu produse psihoactive, reținute în urma a nouă percheziții efectuate de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea.

Miercuri, 19 octombrie, polițiștii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea, au destructurat o rețea specializată în traficul de droguri de risc, de mare risc și în efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Astfel, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea – Serviciul Antidrog și procurorii au efectuat nouă percheziții domiciliare, în municipiile Salonta și Oradea, din județul Bihor, la nouă persoane bănuite de procurarea, comercializarea, punerea în vânzare, transportul, livrarea și depozitarea de comprimate ecstasy, mefedronă, timbre LSD și cannabis.

Cele nouă persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 27 de ani, ar fi comercializat, în repetate rânduri, în cursul anului 2022, comprimate de ecstasy, mefedronă, timbre LSD și cannabis către consumatori din municipiul Salonta, ori în urma participării la diferite festivaluri, evenimente cu circuit restrâns și petreceri „private”, organizate în municipiile Salonta și Oradea.

La finalizarea perchezițiilor domiciliare, au fost puse în aplicare nouă mandate de aducere, emise pe numele persoanelor, acestea fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T. Oradea, în vederea audierii. Ulterior, cinci persoane au fost reținute, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul acestei zile, două dintre acestea să fie prezentate Tribunalului Bihor, în vederea dispunerii de măsuri legale.

La acțiune au participat polițiștii Poliției Municipiului Oradea din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bihor.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea continuă cercetările în cauză, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea, pentru documentarea întregii activități infracționale a grupării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri