8.9 C
Oradea
28 februarie 2024
spot_img

Restricții de circulație în zona centrală

Restricții de circulație pe mai multe străzi din Oradea, sâmbătă, 29 octombrie

Comisia tehnică pe probleme de circulație și trafic rutier în municipiul Oradea, coordonată de viceprimarul Marcel Dragoș, a avizat instituirea restricțiilor de circulație pentru sâmbătă, 29 octombrie, când Asociația Club Sportiv Runner organizează concursul de alergare Halloween City Race.

Evenimentul sportiv este destinat atât adulților cât și copiilor, iar zona de start – sosire va fi Piața Regele Ferdinand.

Pentru buna organizare a competiției, în intervalul orar 09.30 – 14.00, circulația va fi închisă, temporar, pe următoarele străzi:

Banda de circulație pe strada Patrioților accesul va fi interzis din intersecția cu strada Teatrului, astfel că autoturismele care vin dinspre str. Moscovei vor fi redirecționate către str. Teatrului.

Banda de circulație în sensul giratoriu din Piața Regele Ferdinand către str. Ady Endre accesul va fi interzis. Va fi interzis și accesul de pe străzile Nouă și Mircea Popescu către Ady Endre.

Banda de circulație pe str. Malului din intersecție cu str. Emilian Mircea Chitul – accesul va fi interzis.

Banda de circulație dinspre sensul giratoriu către Szigligeti Ede și Podul Centenarului – accesul va fi interzis.

Banda de circulație dinspre str. Sfântul Apostol Andrei din intersecție către str. Emilian Mircea Chitul – accesul va fi interzis.

Banda de circulație dinspre sensul giratoriu către str. Principatelor Unite și străzile care se intersectează cu str. Principatelor Unite, str. Satelitului, str. Retezatului, str. Crișului și sensul giratoriu din fața Podului Centenarului astfel și podul Centenarului – accesul va fi interzis.

Banda de circulație după sensul giratoriu în continuarea străzii Principatelor Unite și străzile cu care se intersectează, str. Ștefan Simion, ieșire din parcare și din parcarea de lângă Banc Post – accesul va fi interzis.

Banda de circulație din intersecție cu str. Principatelor Unite și str. Tudor Vladimirescu până la Podul Sfântul Ladislau.

Banda de circulație către Podul Sfântul Ladislau și Piața Regele Ferdinand către Iosif Vulcan până în capătul străzii cu sensul giratoriu – accesul va fi interzis, astfel mașinile care vin dinspre str. Libertății pot întoarce în sensul giratoriu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri