3.9 C
Oradea
22 februarie 2024
spot_img

118 bicicliști, utilizatori de trotinete electrice sau pietoni, amendați de polițiștii bihoreni

118 bicicliști, utilizatori de trotinete electrice sau pietoni, sancționați de polițiștii rutieri în acțiune, în ultimele 24 de ore.

Joi, 27 octombrie, poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, a conducerii cu viteză excesivă şi a depăşirilor neregulamentare.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic pe șoselele bihorene, în ultimele 24 de ore au fost aplicate 206 sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 84.260 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut opt permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute 10 certificate de înmatriculare.

Au fost sancționați 86 de bicicliști, 30 de pietoni, doi utilizatori de trotinete electrice, 32 de sancțiuni au fost pentru depășirea limitelor legale de viteză, 10 pentru lipsa ITP, șase sancțiuni au fost pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, au fost sancționate două depășiri neregulamentare, iar 38 de sancțiuni au fost pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri