8.9 C
Oradea
28 februarie 2024
spot_img

Misiune de căutare a unui bărbat căzut în Barajul Fughiu (Video)

Misiune de căutare a unui bărbat căzut în Barajul Fughiu

Mai multe echipaje de căutare-salvare și scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” caută un tânăr, în vârstă de 21 de ani, care, conform sesizării primite în dispecerat, în seara zilei de joi, a dispărut în apele Barajului Fughiu, din comuna Oșorhei.

În seara zilei de joi, 3 noiembrie, în jurul orei 21.05, o apelantă a numărului unic 112 sesiza faptul că a auzit țipete de ajutor în zona Barajului Fughiu, comuna Oșorhei.

Pentru salvarea victimei, la fața locului au fost mobilizați de urgență, pompierii militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

Pompierii militari au efectuat căutări cu barca și căngile din dotare, timp de aproximativ două ore, misiunea, desfășurată în condiții dificile, determinate de vizibilitatea redusă, fiind sistată în jurul orei 23.30.

Căutările au fost reluate de la primele ore ale dimineții zilei de vineri, la fața locului fiind mobilizate un echipaj SMURD, echipaje de căutare-salvare din mediul acvatic, care acționează cu șapte bărci și accesoriile specifice unor astfel de intervenții, și echipajul de pompieri scafandri.

Actualizare. Ora 10:40

Pompierii scafandri au găsit trupul neînsuflețit al tânărului, la o distanță de circa 20 de metri de mal și la o adâncime de aproximativ patru metri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri