11.1 C
Oradea
28 februarie 2024
spot_img

A plătit 4.000 de euro pentru un permis fals dar a fost depistat la vamă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac au depistat un cetăţean bulgar care conducea un autoturism folosind un permis de conducere fals.

În data de 10.11.2022, în jurul orei 14.10, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean bulgar, în vârstă de 18 de ani, la volanul unui autoturism. La controlul specific, tânărul a prezentat pe lângă documentele de identitate şi un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Cipru.

Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.

Persoana a declarat că a obținut permisul de conducere în schimbul sumei de 4.000 de euro din Cipru, de la o persoana necunoscută.

Lucrătorii noştri au efectuat cercetări în urma cărora au constatat că tânărul nu deţine permis de conducere şi au demarat cercetările cu privire la săvârșirea infracţiunilor de uz de fals și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri