3.9 C
Oradea
22 februarie 2024
spot_img

Un camion și un autoturism au luat foc luni dimineața la Chiraleu și Rohani

Incendii la autovehicule, în Chiraleu și Rohani

În dimineața zilei de luni, 14 noiembrie, pompierii militari bihoreni au intervenit pentru stingerea a două incendii izbucnite la un autocamion, respectiv la un autoturism.

Primul apel, primit prin 112, în jurul orei 08.30, sesiza producerea unui incendiu la un autocamion parcat în curtea unui imobil situat în localitatea Chiraleu, comuna Chișlaz, iar pentru gestionarea evenimentului, la fața locului au fost mobilizați de urgență, pompierii Detașamentului Marghita.

Incendiul, localizat și lichidat de către forțele de intervenție în aproximativ cinci minute, s-a soldat cu arderea materialelor combustibile din interiorul cabinei autovehiculului. Cercetările efectuate au indicat drept cauză probabilă a evenimentului, un scurtcircuit.

Al doilea apel care semnala producerea unui eveniment similar, de această dată la un autoturism parcat în fața unei case din Rohani, comuna Căpâlna, a fost primit în dispeceratul ISU Bihor, în jurul orei 09.30, moment în care, la adresa indicată s-au deplasat imediat, pompierii Gărzii de Intervenție Tinca.

În momentul sosirii echipajelor la fața locului, incendiul, generat, cel mai probabil și în acest caz, de un scurtcircuit, se manifesta violent la întregul autovehicul.

Incendiul a fost stins în aproximativ 20 de minute, însă flăcările au afectat întreaga mașină.

Din fericire, evenimentele menționate nu s-au soldat cu persoane rănite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri