13 C
Oradea
29 februarie 2024
spot_img

Zeci de pietoni, trotinetiști și bicicliști au fost amendați de Poliția Rutieră

Abaterile săvârșite de pietoni, în atenția polițiștilor rutieri bihoreni. 74 de pietoni, sancționați în cadrul acțiunilor desfășurate în ultimele 24 de ore.

Marți, 15 noiembrie, poliţiştii rutieri şi polițiștii de ordine publică cu atribuții pe linie rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au acționat pe drumurile publice din județul Bihor, în cadrul unei acțiuni desfășurată la nivel național, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și pentru prevenirea accidentelor rutiere ale căror cauze sunt abaterile săvârșite de pietoni.

Activitățile polițiștilor s-au desfășurat atât în mediul rural, cât și în cel urban și au avut în atenție pietonii care nu respectă normele privind circulația pe drumurile publice, dar și conștientizarea acestora cu privire la riscurile la care se expun atunci când se deplasează pe drumurile publice și nu respectă regulile de circulație.

În urma neregulilor constatate în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 107 sancţiuni contravenţionale cu amenzi în valoare totală de 19.825 de lei, din care 74 pentru abateri săvârșite de pietoni, au fost sancționați 12 bicicliști, doi utilizatori de trotinete electrice, iar 19 sancțiuni au fost pentru alte abateri de la legislația rutieră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri