13 C
Oradea
29 februarie 2024
spot_img

Mercedes abandonat, ridicat de pe domeniul public

Autoturism abandonat, ridicat și transportat pe strada Academiei

Fiind necesară eliberarea domeniului public, Primăria municipiului Oradea anunță public că în cursul zilei de joi 15 decembrie, a fost ridicat și transportat pe str. Academiei nr. 3, spațiu administrat de către Direcția Patrimoniu Imobiliar din cadrul primăriei Oradea autovehiculul marca Mercedes Benz, de culoare neagră. Acesta are numărul de înmatriculare BH 45 FLA și este considerat a fi abandonat conform prevederilor Lg. 421/2002, aflat pe str. B-dul Dacia, nr.33. 

Proprietarul a fost somat să elibereze domeniul public, somația în vederea ridicării autovehiculului de către deținătorul legal fiind afișată pe caroserie, și comunicată proprietarului.

În măsura în care în termen de 10 zile de la publicarea prezentului anunț, proprietarul sau deținătorul legal al autovehicului nu se prezintă în vederea ridicării, acesta va trece de drept în proprietatea municipiului Oradea și urmează a fi valorificat în condițiile legii.

Informații suplimentare se pot obţine la sediul Direcției Poliția Locală Oradea, str. Iuliu Maniu nr. 20, tel: 0359/412.551, de luni până vineri între orele 08-16.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri