8.9 C
Oradea
28 februarie 2024
spot_img

Mulți bihoreni au băut bine de sărbători iar apoi s-au urcat la volan

Depistați de polițiști în trafic, în timp ce conduceau sub influența alcoolului.

Luni, 26 decembrie, în jurul orei 21.30, pe D.N.75, în localitatea bihoreană Băița, polițiștii din cadrul Poliției orașului Ștei au depistat în trafic un bărbat de 48 de ani, localnic, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 1,31 mg/l alcool în aerul expirat.

De asemenea, duminică, 25 decembrie, la ora 17.58, pe drumul județean 190/B, în localitatea bihoreană Șimian, polițiștii Biroului Rutier Marghita au depistat în trafic un bărbat de 51 de ani, localnic, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, marți, 27 decembrie, pe strada Burgundia Mică din municipiul Beiuș, polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș au depistat în trafic un bărbat de 27 de ani, din comuna Pietroasa, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,74 mg/l alcool în aerul expirat.

De asemenea, luni, 26 decembrie, la ora 17.50, în localitatea bihoreană Cociuba Mare, polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca au depistat în trafic un bărbat de 40 de ani, din localitatea Făget, județul Timiș, în timp ce conducea un tractor, având o concentrație alcoolică de 0,67mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot luni, 26 decembrie, în jurul orei 09.07, pe D.N.76, în localitatea bihoreană Sudrigiu, polițiștii din cadrul Poliției orașului Ștei au depistat în trafic un bărbat de 54 de ani, din localitatea Borșa, județul Maramureș, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,50 mg/l alcool în aerul expirat.

De asemenea, vineri, 24 decembrie, în jurul orei 12.20, pe drumul județean 792/A, în afara localității bihorene Tinca, polițiștii Secției nr.8 de Poliței Rurală Tinca au depistat în trafic un bărbat de 54 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,47 mg/alcool pur în aerul expirat.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În fiecare dintre cazuri a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri