11.1 C
Oradea
28 februarie 2024
spot_img

O nouă modă în județ. În doar câteva ore, polițiștii au prins mai multi bihoreni care circulau fără a avea permis de conducere

Depistați de polițiști în trafic, în timp ce conduceau, deși nu aveau permis de conducere.

Joi, 5 ianuarie, la ora 17.26, pe raza localității bihorene Bogei, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Marghita au depistat în trafic, o tânără de 21 de ani, localnică, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tot joi, 5 ianuarie, la ora 20.26, pe drumul comunal 130, în localitatea bioreană Almașu Mare, polițiștii Biroului Rutier Marghita au depistat în trafic un bărbat de 54 de ani, localnic, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, joi, 5 ianuarie, la ora 09.46, pe drumul județean 709, în municipiul Salonta, polițiștii salontani au depistat în trafic un bărbat de 53, din municipiul Salonta, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, joi, 5 ianuarie, la ora 17.51, pe D.N. 1, în localitatea bihoreană Tileagd, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene – Serviciul Rutier au depistat în trafic un bărbat de 26 de ani, din Republica Moldova în timp ce conducea un microbuz, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În fiecare dintre cazuri a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri