3.9 C
Oradea
22 februarie 2024
spot_img

Peste 50 de pietoni sau bicicliști, sancționați de Poliția Bihor în ultimele ore

Peste 50 de pietoni sau bicicliști care nu au respectat legislația rutieră, sancționați de polițiștii rutieri în acțiune, în ultimele 24 de ore.

Luni, 9 ianuarie, poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, a conducerii cu viteză excesivă, a depăşirilor neregulamentare și, în general, a cauzelor generatoare de accidente rutiere.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic pe șoselele bihorene, în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 89 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 38.715 lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut trei permise de conducere. De asemenea a fost reținut un certificat de înmatriculare.

Astfel, în cadrul acțiunilor au fost sancționați 48 de pietoni, patru bicicliști, 18 sancțiuni au fost pentru depășirea limitelor legale de viteză, două sancțiuni au fost pentru conducere sub influența alcoolului, a fost sancționată o depășire neregulamentară, o sancțiune a fost pentru lipsa ITP, iar 15 sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri