8.9 C
Oradea
1 decembrie 2023
spot_img
- Publicitate -spot_img

Autovehicule fără stăpân, depistate pe domeniul public

Autovehicule fără stăpân, depistate pe domeniul public

În urma verificărilor efectuate de Poliția Locală Oradea, au fost depistate următoarele autovehicule presupuse a fi fără stăpân:

autovehiculul marca Mazda, de culoare neagră, având număr de înmatriculare WGM 7R87, aflat pe str. Petre Ispirescu, nr. 1.

autovehiculul marca Ford, de culoare neagră, fără număr de înmatriculare, aflat pe str. Borșului, nr. 10.

autovehiculul marca Nissan, de culoare gri, fără număr de înmatriculare, aflat pe str. Traian Blajovici.

În aceste sens, au fost întocmite procesele-verbale de constatare și somația, în vederea ridicării autovehiculelor de către deținătorul legal, care a fost afișată pe caroseria autovehiculului, conform prevederilor Legii nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al statului, ori al unităților administrativ-teritoriale.

În situația în care autovehiculele nu vor fi ridicate de către deținătorul legal, acestea vor fi ridicate și transportate pe str. Academiei nr. 3, spațiu administrat de către Direcția Patrimoniu Imobiliar din cadrul Primăriei Oradea. 

Informații suplimentare se pot obține la sediul Direcției Poliția Locală Oradea – str. Iuliu Maniu, nr. 20, sau la numărul de telefon 0359.412.551, în intervalul orar 08-16.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri