8.9 C
Oradea
28 februarie 2024
spot_img

(Video) Peste 15 kilograme de cannabis, confiscate de la un bărbat din Marghita

PERCHEZIȚII LA UN BĂRBAT BĂNUIT DE TRAFIC DE DROGURI DE RISC

Peste 15 kilograme de cannabis au fost confiscate de polițiștii antidrog de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Oradea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea.

La 20 mai, polițiștii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea, au documentat activitatea infracțională, în cadrul unui dosar penal, în care se efectuează cercetări față de un bărbat, de 42 de ani, cetățean străin, cu reședință în România, bănuit de comiterea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

În autoturismul utilizat de persoana bănuită, au fost descoperite și ridicate, în vederea cercetărilor, 1,1 kilograme de cannabis, 2 telefoane mobile și 25.450 de lei.

Bărbatul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Oradea, iar după audierea acestuia, procurorul de caz a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

La 22 mai, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bihor a dispus față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Totodată, pentru documentarea și probarea activității infracționale a bărbatului bănuit, a fost efectuată o percheziție domiciliară la locuința acestuia, din municipiul Marghita, în urma căreia au fost descoperite și ridicate în vederea cercetărilor 14 kilograme de cannabis, sub formă de muguri.

Cercetările continua pentru documentarea întregii activități infracționale a celui în cauză.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri