-2.8 C
Oradea
4 decembrie 2023
spot_img
- Publicitate -spot_img

Weekend “de foc” pentru pompierii bihoreni

În cursul zilelor de joi, sâmbătă și duminică, echipajele Gărzii de Pompieri Sălard, Stației de Pompieri Săcueni și Detașamentului 1 Oradea au acționat pentru stingerea unui incendiu care a cuprins litiera unui păduri din Sălard, pe o suprafață de aproximativ două hectare și pentru lichidarea a două incendii de vegetație uscată, izbucnite la o miriște din Târgușor, comuna Cherechiu și în grădina unui localnic din Fughiu, comuna Oșorhei.

Sâmbătă, 03 iunie, echipajele Stației Ștei au acționat cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, pentru stingerea unui incendiu produs la un adăpost de animale din cadrul unei gospodării din Pietroasa. În urma evenimentului, generat, cel mai probabil, de un aparat electric lăsat sub tensiune, au ars acoperișul grajdului, două capre, 25 de pui de găină, 10 baloți de lucernă și un șopron.

Tot sâmbătă, pompierii Detașamentului 1 Oradea au stins un incendiu izbucnit în holul unei locuințe de pe strada Constantin Noica din municipiu, împiedicând propagarea acestuia la încăperi. Evenimentul, provocat, cel mai probabil, de o doză electrică cu defecțiuni, s-a soldat cu arderea dozei.

Luni, 05 iunie, echipajele de pompieri militari din cadrul Detașamentului 2 Oradea au localizat și lichidat un incendiu produs la acoperișul unei locuințe din Paleu, împiedicând propagarea flăcărilor și salvând astfel, bunuri de o valoare semnificativă.

În urma evenimentului, a cărui cauză probabilă a constituit-o un conductor electric defect, a ars material lemnos din structura acoperișului, pe o suprafață de circa patru metri pătrați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri