-2.8 C
Oradea
4 decembrie 2023
spot_img
- Publicitate -spot_img

Noi restricții de circulație. Mai multe străzi din oraș sunt închise

Restricții de circulație pentru perioada următoare

În cadrul Comisiei tehnice pe probleme de circulație și trafic rutier, coordonată de viceprimarul Marcel Dragoș, s-au analizat mai multe solicitări privind diverse restricționări ale circulației în oraș sau modificări în semnalizarea rutieră din municipiu.

Astfel, începând de mâine, 20 iunie, timp de trei săptămâni, respectiv până pe 7 iulie 2023, pe str. Crinului, Piața Rahovei și Erou Marius Cosma, circulația rutieră va fi complet închisă, întrucât se efectuează lucrări de reabilitare a sistemului de termoficare la nivelul municipiului, etapa a III-a.

De asemenea, tot din 20 iunie și până în 7 august, pe Calea Averescu, mai exact, tronsonul cuprins între Maternitatea Oradea și Centrul Civic, circulația se va desfășura pe o singură bandă de mers. Și aici se vor executa lucrări în cadrul aceluiași proiect de reabilitare a rețelelor de termoficare.

În aceeași perioadă, respectiv 20.06 – 07.08.2023, se va circula pe o singură bandă și pe tronsonul cuprins între Podul Dacia și Facultatea de Drept Oradea, direcția de mers înspre magazinul Crișul.

Conducătorii auto sunt rugați să dea dovadă de înțelegere în trafic și să caute rute alternative acolo unde situația impune acest lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri