-2.2 C
Oradea
4 decembrie 2023
spot_img
- Publicitate -spot_img

Testarea pentru verificarea cunoașterii regulilor de circulație, în județul Bihor, se susține, începând din această săptămână, în sistem electronic

Începând cu săptămâna 19 – 25 iunie a.c., verificarea cunoașterii regulilor de circulație de către conducătorii de autovehicule, tractoare agricole sau forestiere ori tramvaie, organizată la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, în cazurile prevăzute de Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare, pentru reducerea perioadei de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule ori în situațiile obligatorii pentru a nu se majora perioada de suspendare, se susține în sistem electronic, pe dispozitivele electronice puse la dispoziție în acest sens (anexăm foto).

Verificarea cunoașterii regulilor de circulație se poate susține, prin intermediul dispozitivelor electronice, în limbile română, engleză, franceză, germană sau maghiară.

Testarea pentru verificarea cunoașterii regulilor de circulație se desfășoară în corpul M al Cetății Oradea (strada Piața Emanuil Gojdu, nr. 39 – 41, municipiul Oradea, județul Bihor), în fiecare săptămână, în zilele de marți și joi, începând cu ora 10.00.

Persoanele interesate se pot programa telefonic, la numărul de telefon 0259412433 (numărul de telefon al Serviciului Rutier – Compartimentul Personal de Serviciu) sau personal, direct la sediul Serviciului Rutier.

Conducătorii auto se vor prezenta pentru susținerea testului cu 10 minute înainte de începere, având asupra lor cartea de identitate și dovada înlocuitoare a permisului de conducere.

Examenul de cunoaștere a regulilor de circulație poate fi susținut doar în termenele prevăzute de lege, în perioada de suspendare a exercitării dreptului de a conduce.

Serviciul Rutier Bihor nu percepe taxă pentru susținerea examenului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri