3.9 C
Oradea
9 decembrie 2023
spot_img
- Publicitate -spot_img

Copaci căzuți pe carosabil și subsoluri inundate. Urmările furtunii din Oradea

Actualizare ora 19:30 :

Până la ora 18.50, un număr de 49 de misiuni de înlăturare a efectelor fenomenelor meteorologice periculoase au fost desfășurate și o parte, în curs de desfășurare, de către pompierii militari bihoreni. De la debutul furtunii, până la ora 19.20, în dispeceratul ISU Bihor au fost primite peste 80 de apeluri care sesizau efecte ale fenomenelor meteorologice avertizate.

Actualizare ora 18:30 :Pompierii militari din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Oradea intervin în municipiu, pentru degajarea unor copaci doborâți de vântul puternic pe carosabil și pe fire de electricitate, pe străzile Calea Aradului, Doina, Hațegului, Nicolaus Olahus, H Coandă, respectiv pentru evacuarea apei din subsolurile unor case de pe străzile Traian Goga și Prepelței.

Pompierii Detașamentului Salonta acționează pentru evacuarea apei dintr-o locuință situată în Tinca

Sursa : Administrația Națională de Meteorologie
COD : PORTOCALIU
Data emiterii : 12-07-2023 ora 16Nr. mesajului : 1Valabil de la : 12-07-2023 ora 16:50 până la : 12-07-2023 ora 18:00

In zona : Județul Bihor: Oradea, Salonta, Sânmartin, Tileagd, Tinca, Oșorhei, Nojorid, Biharia, Sântandrei, Ineu, Hidișelu de Sus, Borș, Tulca, Girișu de Criș, Lăzăreni, Copăcel, Husasău de Tinca, Cefa, Cetariu, Sănnicolau Romăn, Toboliu, Mădăraș, Tămășeu, Săcădat, Paleu, Gepiu, Mădăras;

Se vor semnala : local averse torențiale care vor acumula peste 30…35 l/mp vijelie, grindină, frecvente descărcări electrice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri