3.9 C
Oradea
9 decembrie 2023
spot_img
- Publicitate -spot_img

Un bărbat s-a înecat în apele Crișului Repede, în Oradea.

O persoană a dispărut în apele Crișului Repede, în Oradea. Pompierii intervin pentru căutarea și salvarea acesteia

În jurul orei 14.00, un apelant al numărului unic 112 a sesizat ISU Bihor cu privire la faptul că o persoană, care a intrat în apele Crișului Repede, în zona Barajului Ioșia din municipiul Oradea, nu a mai ieșit la suprafață. Pentru salvarea bărbatului, la locul indicat de apelant s-au deplasat cu operativitate, un echipaj de căutare-salvare din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Oradea și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

În momentul de față, pompierii militari efectuează căutări în zona respectivă, cu barca și cu accesoriile specifice unor astfel de intervenții.

La fața locului se deplasează de asemenea, pompierii militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea, cu două bărci.

ACTUALIZARE :

În jurul orei 15.00, bărbatul a fost găsit de pompieri la o distanță de circa opt metri de mal, într-o zonă în care adâncimea apei este de aproximativ patru metri. Pompierii au predat victima echipajului medical al SMURD, care, în aceste momente, efectuează manevre de resuscitare.

Din nefericire, în pofida eforturilor echipajului medical, bărbatul nu a mai putut fi salvat, medicul declarând decesul acestuia, în jurul orei 15.40.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri