3.9 C
Oradea
9 decembrie 2023
spot_img
- Publicitate -spot_img

Restricții de circulație pe B-dul Dacia, Calea Clujului și strada Independenței

Comisia municipală pe probleme de circulație și trafic rutier a avizat favorabil azi, 23 august, o serie de restricții de circulație pe mai multe străzi din municipiu.

Având în vedere faptul că sâmbătă, 26 august se desfășoară în Oradea evenimentul „Oradea Night Run Half Maraton”, la solicitarea organizatorilor, Xterra Sport Bihor, se închide circulația rutieră pe strada I. Vulcan și Podul Sf. Ladislau, respectiv str. Nouă și str. Pârâului, între orele 19:30 – 23:00.

La solicitarea constructorului Dumexim, în perioada 23 august – 1 octombrie, se vor institui restricții de circulație pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea, pentru realizarea lucrărilor de apă și canalizare menajeră și pluvială.

La solicitarea Oradea Transport Local, în perioada 26 august, ora 0:00 – 28 august, până la ora 13:00, respectiv 2 septembrie ora 0:00, 4 septembrie ora 13:00, se închide circulația auto pe tronsoanele cuprinse între intersecția B-dul Dacia cu str. Transilvania, sens de mers spre piața Rogerius și intersecția străzii Transilvania cu B-dul Dacia sens spre Pod CFR. Închiderea circulației este necesară efectuării lucrărilor de intervenție la calea de rulare a liniilor de tramvai.

Tot începând din data de 23 august, până în data de 30 octombrie, se vor institui restricții de circulație în zona Calea Clujului, pentru realizarea lucrărilor la Magistrala termică M4, între platforma de vane strada Barierei și firma Plastor, în cadrul reabilitării sistemului de termoficare – etapa III.

De asemenea, în data de 26 august, între orele 8.00 – 19.30, la solicitarea Drumuri Bihor, se vor închide total strada Independenței, până la intersecția cu Piața 1 Decembrie (fostul magazin Făt-Frumos), pentru turnarea primului strat de asfalt. Totodată, Aleea Emanuil Gojdu se închide traficului auto de sâmbătă, 26 august ora 8:00 până joi, 31 august ora 8:00. Pe această stradă se va turna primul strat de asfalt.
Municipalitatea își cere scuze pentru disconfortul creat și le mulțumește orădenilor pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri