-2.8 C
Oradea
4 decembrie 2023
spot_img
- Publicitate -spot_img

Toalete publice automate, vandalizate din nou

Toalete publice automate, vandalizate din nou

Alte două toalete publice automate, amplasate pe raza municipiului Oradea, au fost vandalizate de persoane necunoscute. Într-o astfel de situație se află toaleta din Parcul Salca I, al cărei cititor de carduri a fost spart, în timp ce toaleta din Coridorul Verde Barcăului a fost inscripționată cu grafitti și au fost introduse alte obiecte în loc de fise.

Reamintim că în cursul acestui an, Primăria Oradea a achiziționat și amplasat 6 toalete publice în următoarele zone:Coridorul Verde Grigorescu – str. Daliei, Parcul Salca 1, cartierul Soarelui promenada de pe malul Crișului din dreptul str. Sovata (zona Salvamont) și Coridorul Verde Ion Bogdan.

Acestea împreună cu alte două amplasate anterior în Parcul Barcăului au asigurate servicii de mentenanță și întreținere zilnică pe o perioadă de 2 ani, asigurate de către furnizor.

In ultimile zile au fost vandalizate toaletele publice automate din Municipiul Oradea, respectiv a fost spart cititorul de card la cea din parcul Salca I, respectiv au fost inscriptionate cu grafiti cele din Coridorul Verde Barcaului conform foto anexate, iar in alte zone au fost introduse alte obiecte in loc de fise.

În ultimul an au fost vandalizate mai multe toaletele publice din oraș, în repetate rânduri, municipalitatea cerând sprijinul Poliției Municipiului Oradea, al Poliției Locale Oradea și, nu în ultimul rând, al cetățenilor.

Municipalitatea face apel, pe această cale, la tot cei care folosesc toalete să introducă doar fise de 50 de bani, conform indicațiilor de funcționare sau să efectueze plata cu cardul.

Cei care sunt martori sau au informații despre astfel de acte de vandalism sunt rugați să apeleze Dispeceratul Poliției Municipiului Oradea – 0259-412.227 sau 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri