8.9 C
Oradea
1 decembrie 2023
spot_img
- Publicitate -spot_img

Peste 30 de tone de deșeuri, oprite la intrarea în țară

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei  Nădlac II și Borș II, împreună cu lucrători ai Comisariatului Județean Arad și Bihor din cadrul Gărzii Naționale de Mediu, nu au permis intrarea în ţară a două mijloace de transport încărcate cu bunuri considerate a fi deșeuri, pentru care șoferii nu au putut prezenta documente necesare importului, conform prevederilor legale în vigoare.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei a Frontierei Nădlac II împreună cu lucrători ai Comisariatului Județean Arad din cadrul Gărzii Naționale de Mediu au efectuat controlul, la intrarea în ţară, asupra unui automarfar condus de un cetățean român și care era încărcat cu 17.960 kilograme îmbrăcăminte. Bunurile proveneau de la o societate comercială din Elveția, pentru o firmă din România.

Și polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș II împreună cu lucrători ai Comisariatului Județean Bihor din cadrul Gărzii Naționale de Mediu au efectuat controlul, la intrarea în ţară, asupra unui automarfar condus de un cetățean român, înmatriculat în România. Acesta transporta electrocasnice second hand, în greutate de 12.430 kg, bunuri care proveneau de la o societate comercială din Danemarca şi erau destinate unei firme din România.

Existând suspiciuni cu privire la legalitatea transportului, poliţiştii de frontieră au solicitat sprijin autorizat reprezentanților Comisariatului Județean Arad și Bihor din cadrul Gărzii Naționale de Mediu, stabilind faptul că șoferul nu deține documente complete necesare importului de deșeuri, în consecință, autoritățile de control nu au permis accesul pe teritoriul României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri