-2.8 C
Oradea
4 decembrie 2023
spot_img
- Publicitate -spot_img

Urmează o nouă etapă de dezinsecție împotriva muștelor și țânțarilor

În perioada 9 – 13 octombrie 2023, se vor executa, prin tratament la sol, tratamente de dezinsecție în vederea distrugerii insectelor generatoare de disconfort (țânțari, muște etc.) în faza de adult și larve. Acestea se vor executa în zonele publice, spații verzi și cursurile de apă de pe raza municipiului, în intervalul orar 22:00 – 05:30.

Produsele ce urmează a fi folosite sunt: CYMINA PLUS – insecticid special conceput pentru combaterea țânțarilor adulți și VECTOBAC WG – insecticid special conceput pentru combaterea țânțarilor aflați în stadiu de larvă. Produsele sunt avizate de Ministerul Sănătății – Comisia Națională a Produselor Biocide, fac parte din grupele Xi și Xn de toxicitate și se regăsesc în Registrul Național al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană.

Rugăm cetățenii din Municipiul Oradea să evite utilajele și să nu stea în raza de acțiune a utilajelor în timp ce acestea pulverizează soluțiile insecticide, pentru a preveni eventuale accidente/incidente.

În caz de timp nefavorabil, lucrarea se va amâna pentru o perioadă imediat următoare, care se va comunica prin presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri