-2.2 C
Oradea
4 decembrie 2023
spot_img
- Publicitate -spot_img

Arde un depozit de parafarmaceutice din Sântion

Peste 20 de pompieri militari orădeni acționează pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o hală situată în Sântion. Apelul care sesiza producerea incendiului a fost primit în dispeceratul ISU BH în jurul orei 12:35, moment în care la fața locului au fost mobilizate operativ echipajele Detașamentelor 1 și 2 Oradea cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă, două autospeciale tip ABROLL, o autospecială de lucru și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD tip B2.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent, pe o suprafață de aproximativ 300 mp.

În momentul de față, incendiul este localizat, echipajele de pompieri acționând pentru lichidarea acestuia.

Până în acest moment, nu s-au înregistrat persoane rănite.

Incendiul se manifestă la un depozit de produse parafarmaceutice (seringi, tetine, biberoane etc)

La ora 13.30 incendiul a fost lichidat. Pompierii militari acționează în continuare la fața locului, pentru căutarea eventualelor focare ascunse și pentru înlăturarea efectelor negative ale evenimentului.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului, care s-a manifestat deosebit de violent la nivelul întregii clădiri, echipajele de pompieri au intervenit atât din exteriorul, cât și din interiorul construcției, realizând concomitent, un dispozitiv de protecție a clădirilor învecinate, reușind astfel să împiedice propagarea flăcărilor la două depozite (de peleți și aprinzătoare de foc)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri