3.9 C
Oradea
9 decembrie 2023
spot_img
- Publicitate -spot_img

NEW ERA Park Oradea: Centrul comercial se reinventează, cu food court și mix de branduri noi. Vezi cine vine!

NEW ERA Park Oradea: Centrul comercial se reinventează, cu food court și mix de branduri noi. Vezi cine vine!

ERA Park Oradea pășește într-o nouă… eră! Cel mai mare centru de shopping și distracție în familie din Oradea, locul unde, zi de zi, mii de orădeni aleg să facă shopping și să își petreacă timpul liber, se reinventează. Centrul comercial a intrat într-un proces complex de redesign, ce reprezintă cea mai mare schimbare de la deschidere!

Pe lângă faptul că în curând va avea un food court nou-nouț, complexul se pregătește să întâmpine noi nume. Jysk este doar unul dintre ele…

7 noi magazine și urmează altele!

Încă de la începutul acestui an, dezideratul ERA Park Oradea a fost să-și consolideze poziția, perfecționând constant conceptul de „loc ideal pentru cumpărături si distracție în familie”, oferindu-le clienților săi mai mult confort și mai multă varietate de shopping.

Procesul de reamenajare și modernizare este unul dinamic și face parte din ciclul de viață al unui centru comercial. Anul acesta, până în prezent, s-au deschis 7 magazine noi pe o suprafață de circa 4.000 mp: Sinsay, English Home, Pepco, Lensa, Leonidas, Restaurant Chinezesc, Saltele Dupen. O suprafață de circa 1.000 mp a fost remodelată pentru a pune în valoare și branduri deja existente.

Surpriza acestei toamne: echipa ERA Park anunță că unul dintre cele mai mari branduri de mobilier, decoruri și articole pentru casă, Jysk, va inaugura un magazin pe aproximativ 1.400 mp! Noul magazin își va deschide ușile în primele zile ale anului viitor, cu bine-cunoscutele produse create după model scandinav, cu accent pe un design simplu și modern.

Echipa ERA Park Oradea se focuseaza pe tendinţele consumatorilor şi poartă negocieri active cu alți retaileri de fashion, entertainment, diverse servicii și sport pentru suprafețe de aproximativ 7.000 mp,.

Food court, în luna cadourilor

Anul acesta, pentru clienții pofticioși ai ERA Park, Moș Crăciun va veni în avans! Noua zonă de food court se va deschide cu un nou design! Facilităţile de dining și petrecere a timpului liber, tot mai frecventate în special de noile generații, capătă noi forme. Între altele, sunt modernizate culoarele comune și spațiile sanitare, întreaga zonă fiind redesenată astfel încât să poata satisface exigențele clienților.

Bazându-se pe mobilier urban, zona de food court vă căpăta un aer nou și modern. În completare, zona de lounge, de sub cupolă, va oferi un spațiu adecvat pentru socializare și relaxare, fie că este vorba despre familii venite la cumpărături, prieteni care vor să stea la povești ori oameni de afaceri care vor să discute într-un ambient atractiv.

Conceptul și designul zonei de au fost realizate în colaborare cu studioul PickTwo.

ERA Park, un hub urban

Prin noile schimbări, prin diversitatea și noutatea mixului de chiriași, dar și prin designul modern, echipa ERA Park Oradea își dorește să crească atractivitatea centrului comercial, creând premisele pentru ca acesta să devină un hub urban.

„În tot acest proces de modernizare, nevoile clienților și vizitatorilor au fost prioritizate. Lucrările de modificare, îmbunătățire și renovare a centrului comercial ERA Park Oradea au loc fără a afecta buna desfășurare a activităților curente, iar zonele de lucru sunt bine delimitate și securizate. Programul de funcționare se desfășoară în condiții normale”, a subliniat Lavinia Truta, Head of Leasing Argo Capital Property, proprietarul centrului comercial ERA Park Oradea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri