3.9 C
Oradea
9 decembrie 2023
spot_img
- Publicitate -spot_img

O dubă abandonată, ridicată de pe domeniul public

O dubă abandonată, ridicată de pe domeniul public

Fiind necesară eliberarea domeniului public, Primăria municipiului Oradea anunță că în cursul zilei de luni, 9 octombrie 2023, a fost ridicat și transportat pe str. Academiei, nr. 3, spațiu administrat de către Direcția Patrimoniu Imobiliar din cadrul Primăriei Oradea, autovehiculul marca Volkswagen, având numărul de înmatriculare BH 69 ELZ, aflat pe str. Negoiului, nr. 1.

Autovehiculul este considerat a fi abandonat. conform prevederilor Lg. 421/2002.

Proprietarul a fost somat în prealabil să elibereze domeniul public, somația în vederea ridicării autovehiculului de către deținătorul legal fiind afișată pe caroserie și comunicată proprietarului.

În măsura în care în termen de 10 zile de la publicarea prezentului anunț, proprietarul sau deținătorul legal al autovehiculului nu se prezintă în vederea ridicării, acesta va trece de drept în proprietatea municipiului Oradea și urmează a fi valorificat în condițiile legii.

Informații suplimentare se pot obține la sediul Direcției Poliția Locală Oradea, str. Iuliu Maniu, nr. 20, tel: 0359/412.551, de luni până vineri, între orele 08-16.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri