8.9 C
Oradea
1 decembrie 2023
spot_img
- Publicitate -spot_img

Spectacol caritabil pentru Ștefania, la Salonta

Pe 22 octombrie, Salonta găzduiește un eveniment caritabil pentru Ștefania Bondar. Femeia în vârstă de 43 de ani, a fost diagnosticată cu cancer la ficat și are nevoie de ajutorul semenilor.

Spectacolul va avea loc la Casa de Cultură din oraș, începând cu ora 16:00.

Pentru Ștefania, speranța vine de la Clinica Anadolu din Istanbul ,Turcia. Cu ajutorul oamenilor de bine, femeia va urma un tratament cu imunoterapie țintită!

Costurile sunt însă enorm de mari pentru o familie cu posibilități financiare modeste. Situația este cu atât mai gravă, deoarece din cauza bolii, Ștefania a ajuns să cântărească doar 38 de kilograme.

“Eu fac ceea ce fac din iubire și pentru iubire in calitate de inițiator al Campaniilor umanitare ,, Alături de Semenii Noștri”. Cred cu tărie că iubirea in general este cea mai mare putere a noastră. Putem să o folosim pentru a schimba în bine lumea în care trăim! Evenimentele caritabile reprezintă un semnal de alarmă. Am făcut acest gest pentru că ceva trebuie să ne trezească și să înțelegem un lucru extrem de grav. Viața unor asemenea bolnavi atârnă uneori de un fir de ață. Noi, cu toții împreună putem să îi ridicăm, să îi ajutăm să depășească aceste greutăți. Fiecare din puținul lui. Deoarece dar din dar…se face Raiul.”, a declarat Mădălin Cartiș, organizatorul spectacolului.

Mădălin nu este singur în acest demers. Alături îi sunt ca de fiecare dată, mai mulți artiști de muzică populară.

Astfel, la evenimentul caritabil din data de 22 octombrie, vor urca pe scenă: Aurica Vaida, Surorile Tomele, Andrada Oros, Florica Ruja, Ciprian Mocan, Ciprian Zopota, Larisa Marc, Ladar Valentin, Sandu Condoros, Mădălin Dodu, Elena Buda, Mădălina Martin, Maria Horga, Daria Roman, Daria Narcisa Dănilă precum si ansamblurile ,,Miorița” din Salonta și ,,Ardeleana” de la Tulca.

Spectacolul va fi prezentat de Roxana Florina Junc.

Cei care doresc să sprijine cazul și nu pot ajunge la eveniment, o pot face donând în următoarele conturi : RO59INGB0000999912531085 cu mențiunea Pentru Ștefania Bondar sau RO23RZBR0000060024008934

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri