-2.8 C
Oradea
4 decembrie 2023
spot_img
- Publicitate -spot_img

Restricții de circulație pe mai multe străzi, din cauza lucrărilor de termoficare și a meciului UTA – Rapid

Restricții de circulație pe mai multe străzi, din cauza lucrărilor de termoficare și a meciului UTA – Rapid

În cadrul Comisiei tehnice pe probleme de circulație și trafic rutier, coordonată de viceprimarul Marcel Dragoș, au fost analizate mai multe solicitări privind diverse restricționări ale circulației în oraș.

La solicitarea Jandarmeriei Române, în vederea organizării în condiții optime a meciului FC UTA Arad și FC Rapid București, vineri, 20 octombrie, între orele 18:00 – 23:00, se restricționează circulația auto (cu excepția riveranilor și a mijloacelor de transport în comun) pe următoarele străzi: Olimpiadei, de la intersecția cu str. Prof. Dr. Ion Cantacuzino până la intersecția cu str. Traian Lalescu; str. Traian Lalescu, de la intersecția cu str. Iasomiei până la intersecția cu str. Olimpiadei; str. Sportului, de la intersecția cu str. Olimpiadei până la intersecția cu str. Tudor Arghezi; str. Tudor Arghezi, de la intersecția cu str. Iasomiei până la intersecția cu str. Prof. Dr. Ion Cantacuzino; str. Busuiocului, de la intersecția cu str. Iasomiei până la intersecția cu str. Prof. Dr. Ion Cantacuzino; str. Prof. Dr. Ion Cantacuzino, de la intersecția str. Iasomiei până la intersecția cu str. Olimpiadei; str. Sf. Ladislau, de la bulevardul Ștefan cel Mare până la stadion.

Totodată, la solicitarea SC Elsaco, Comisia de circulație a avizat instituirea restricției de circulație pe strada Bumbacului, în dreptul numerelor 16, 14, 12, 10, 8, 16A, 14A, 12A, 10A. Strada se va închide în perioada 19 octombrie – 04 noiembrie. Pentru proiectul Nufărul Geotermal va fi necesară subtraversarea străzii Bumbacului cu rețeaua de termoficare. Astfel, pentru subtraversarea străzii Bumbacului de la nr. 1, din dreptul Căminului de Bătrâni, se va restricționa traficul cu priorități față de sensul opus, iar traversarea se va face pe câte o bandă o dată.

Traficul se va asigura cu table până la readucerea carosabilului la starea inițială.

Pe sensul de mers dinspre râul Peța către strada Bumbacului, pe strada Ion Bradu se va restricționa traficul la o bandă de mers pentru ambele sensuri, prin semne de prioritate. Restricțiile de circulație sunt necesare în vederea efectuării lucrărilor de termoficare.

De asemenea, tot pentru realizarea unor lucrări de termoficare, la solicitarea Sc Crito Prod Srl, se va restricționa traficul pe strada Ion Bradu alternativ, pe câte o bandă, în perioada 19 octombrie -15 noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri