8.9 C
Oradea
1 decembrie 2023
spot_img
- Publicitate -spot_img

Cetățeni din Sri Lanka, prinși la Borș în timp ce încercau să intre ilegal în Ungaria. Erau ascunși în portbagaj

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș II au depistat 8 cetăţeni din Sri Lanka care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în porbagajele unor autoturisme transportate pe o platformă de către un ansamblu rutier la volanul căruia se afla un cetăţean român.

În ultimele 24 de ore, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din țară, un cetățean român, la volanul unui ansamblu rutier format din cap tractor și remorcă , ambele înmatriculate în România. Șoferul transporta 8 autoturisme pe o platformă pe ruta România- Italia.

În urma efectuării controlului amănunţit al mijloacelor de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în portbagajul autoturismelor transportate pe platformă, 8 cetăţeni străini.

Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Sri Lanka, cu vârste cuprinse între 23 și 32 de ani, intrați legal în România în baza documentelor personale și a vizelor de muncă.

Având în vedere aspectele constatate, poliţiştii de frontieră au demarat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cetățenii depistați ascunși, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri