0 C
Oradea
9 decembrie 2023
spot_img
- Publicitate -spot_img

Activează-ți factura electronică RER Vest. Poți ajunge să nu mai plătești pentru ridicarea gunoiului

Activează-ți factura electronică RER Vest și câștigi!

Primăria Oradea anunță că, începând de azi,1 noiembrie și până în data de 31 decembrie, toți clienții persoane fizice RER Vest din Oradea și Zona Metropolitană Oradea care solicită emiterea facturii exclusiv în format electronic au șansa să fie unul dintre cei 10 câștigători care nu vor mai plăti pentru colectarea și transportul deșeurilor menajere timp de 6 luni.

Factura electronică poate fi activată simplu și rapid, în mai puțin de un minut, pe site-ul www.rervest.ro, în secțiunea „Solicită E-factura”. Utilizatorul introduce codul de client valid, o serie de factură și o adresă de e-mail, iar în câteva secunde primește în căsuța poștală electronică un mesaj de la RER Vest. Mai trebuie doar să confirme adresa de e-mail, iar factura următoare îi va fi emisă automat prin e-mail.

Avantajele facturii electronice sunt multiple: ajunge prin e-mail imediat după emitere, clienții au acces la ea de oriunde și se reduce riscul pierderii acesteia. În plus, se reduce impactul asupra mediului prin reducerea consumului de hârtie.

Clienții persoane fizice care se înscriu în campania „Activează-ți factura electronică și câștigi” vor participa la extragerea din data de 8 ianuarie, iar desemnarea câștigătorilor se va face prin intermediul random.org. Câștigătorii vor fi anunțați telefonic și prin e-mail până cel târziu pe 12 ianuarie.

Regulamentul campaniei și alte detalii sunt disponibile pe site-ul www.rervest.ro .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri