0 C
Oradea
9 decembrie 2023
spot_img
- Publicitate -spot_img

Oradea găzduiește conferința :„Impactul criminalității organizate asupra societății. Riscuri, vulnerabilități și modalități de prevenire.”

Conferința regională „Impactul criminalității organizate asupra societății. Riscuri, vulnerabilități și modalități de prevenire.”

La data de 9 noiembrie a.c., în intervalul orar 10.00 – 13.00, în sala de conferințe a Muzeului Țării Crișurilor din municipiul Oradea (strada Armatei Române nr.1/A), va fi organizată Conferința „Impactul criminalității organizate asupra societății. Riscuri, vulnerabilități și modalități de prevenire.”, eveniment menit să consolideze cooperarea la nivel local și regional dintre reprezentanții instituțiilor cu atribuții în domeniu, dar și să informeze și să conștientizeze cetățenii cu privire la fenomenul criminalității organizate.

Conferința este organizată în contextul în care, în perioada 8 – 9 noiembrie, în municipiul Oradea, Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității din cadrul Poliției Române, cu sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, organizează un eveniment regional, de amploare, în cadrul Campaniei de conștientizare cu privire la fenomenul criminalității organizate, a impactului acestui fenomen asupra societății și la drepturile victimelor fenomenului.

La evenimentul din data de 9 noiembrie. vor participa reprezentanți ai structurilor de analiză și prevenire a criminalității, siguranță școlară, precum și reprezentanți ai Agenției Naționale Antidrog și ai Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane din nouă județe din regiunea de vest a țării, precum și din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

De asemenea, la conferință sunt invitați parteneri din domeniu, în cadrul unor proiecte preventive importante, implementate, în prezent, de Poliția Română, respectiv Siguranța on-line – Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC), Asociația Română a Băncilor (ARB) etc. și Eroii Internetului – Google România, Asociația ADFABER, reprezentanți ai societății civile, ai autorităților publice locale, precum și cadre didactice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri