3.9 C
Oradea
9 decembrie 2023
spot_img
- Publicitate -spot_img

Primăria Oradea a finalizat modernizarea a trei străzi din municipiu

Primăria Oradea a finalizat modernizarea a trei străzi din municipiu

Două străzi din cartierul Grigorescu, Fabian Imre și Stelian Vasilescu, respectiv una din cartierul Tineretului, Victor Papilian, au fost modernizate. Ultimul strat de asfalt a fost turnat pe toate cele trei străzi în cursul acestei săptămâni, urmând ca până la finalul lunii noiembrie, după trasarea marcajelor și montarea indicatoarelor rutiere, străzile să asigure toate condițiile necesare participanților la trafic.

Împreună, cele trei străzi au o lungime de peste 2 kilometri. Lucrările de modernizare au început în primăvara acestui an și au constat în: realizarea canalizării pluviale și modernizare, amenajarea trotuarelor și a accesurilor la proprietăți, amenajarea spațiilor verzi între trotuare și limitele de proprietate, iar la strada V. Papilian s-a realizat și iluminatul public.

Lucrările au fost efectuate de SC Global Industrial SRL. Valoarea totală a lucrărilor pentru strada V. Papilian a fost de 2.059.697,47 lei, în timp ce valoarea contractelor de lucrări pentru celelalte două străzi, Fabian Imre și Stelian Vasilescu, a fost de 2,1 milioane lei.

În prezent, în cartierul Grigorescu sunt în curs de modernizare mai multe străzi, acestea urmând să fie finalizate până la sfârșitul anului 2023. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri