8.9 C
Oradea
1 decembrie 2023
spot_img
- Publicitate -spot_img

Timp de 6 ore, polițiștii bihoreni au acționat cu radare amplasate în cascadă, pe D.N.76

Timp de 6 ore, polițiștii bihoreni au acționat cu radare amplasate în cascadă, pe D.N.76

Joi, 9 octombrie, poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au desfășurat ample acţiuni pe şoselele bihorene, pentru reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză, pentru combaterea conducerii cu viteză excesivă sau neadaptată la condițiile de drum și trafic și, în general, a cauzelor generatoare de accidente rutiere.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic, în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 251 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 113.760 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 32 de permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute șase certificate de înmatriculare.

167 de sancțiuni au fost aplicate pentru depășirea limitelor legale de viteză, 30 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, au fost sancționate 12 depășiri neregulamentare, trei opriri neregulamentare, au fost sancționați cinci pietoni, patru bicicliști, alte patrusancțiuni au fost aplicate pentru neacordarea priorității de trecere vehiculelor sau pietonilor, două pentru lipsa ITP, iar 24 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

Acțiune rutieră pe D.N.76, derulată de polițiștii bihoreni, pentru combaterea excesului de viteză.

În intervalul orar 07.30 – 13.30, polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene, alături de polițiștii Biroului Rutier Oradea și de cei de la Biroul Rutier Beiuș din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au acționat pe sectorul de drum D.N. 76, care tranzitează județul Bihor, între localitățile Oradea și Vașcău, pentru combaterea execsului de viteză în trafic.

În cadrul acțiunii de pe D.N. 76 au fost folosite 5 aparate radar, dispuse în cascadă și o aeronavă fără pilot (dronă).

Astfel, în cele câteva ore de acțiune, polițiștii rutieri au aplicat 80 de sancțiuni contravenționale, cu amenzi în valoare de 44.875 de lei, dintre care 67 pentru depășirea limitelor legale de viteză, două pentru depășiri neregulamentare, iar 11 pentru alte abateri săvârșite în trafic.

De asemenea, în cadrul acțiunii de pe D.N.76, polițiștii bihoreni au reţinut 12 permise de conducere și două certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri