8.9 C
Oradea
1 decembrie 2023
spot_img
- Publicitate -spot_img

Bărbat din Aleșd, salvat din propria locuință

Un bărbat, în vârstă de 64 de ani, aflat într-o situație de urgență în propriul apartament, a fost salvat de pompierii aleșdeni, în această dimineață.

Joi, 16 noiembrie, în jurul orei 07.40, un locatar al unui bloc de pe strada Ciocârliei din localitatea Aleșd, solicita prin intermediul Sistemului Unic 112, intervenția echipajelor specializate pentru salvarea vecinului său, aflat într-o situație de urgență.

Pentru gestionarea evenimentului semnalat, la fața locului au fost mobilizate operativ, două echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Aleșd, cu o autospecială de descarcerare și cu ambulanța SMURD a subunității.

Utilizând echipamentele și accesoriile din dotare, pompierii au pătruns în apartamentul indicat de apelant, situat la etajul 1, găsindu-l pe proprietar în dormitor, în stare de conştienţă, dar în imposibilitatea de a se mişca din cauza unor probleme de natură medicală.

Pompierii militari paramedici i-au acordat bărbatului îngrijirile care se impuneau, transportându-l ulterior la Spitalul Orăşenesc Aleşd.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri