0 C
Oradea
9 decembrie 2023
spot_img
- Publicitate -spot_img

Lucrările la Centrul de Transport Intermodal au ajuns la 85%

Se caută operator pentru Centrul de transport Intermodal Oradea. ADLO a demarat licitația publică

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea demarează procedura de licitație publică privind atribuirea operării Centrului de Transport Intermodal Oradea.

În acest sens, a fost publicat anunțul de participare cu privire la licitația deschisă, iar termenul limită de depunere a ofertelor este 18 decembrie, ora 12 :00. Deschiderea ofertelor va avea loc în același zi, la ora 14, la sediul autorității contractante.

Documentația de licitație se poate obține de la sediul instituției, strada Primăriei, nr. 3, parter sau se poate vizualiza online pe site-ul https://www.adlo.ro/ secțiunea „Licitații”, sau https://www.oradea.ro/ secțiunea „Transparența – Licitații”. Ofertele se vor depune în plic închis, într-un singur exemplar, la sediul ADLO, în Oradea, pe str. Primăriei, nr. 3, parter.

Lucrările la Centrul Intermodal au ajuns deja la 85%, fiind realizat pe o suprafață totală de 17 hectare. Proiectul prevede construirea a două linii de cale ferată de aproximativ 700 de metri fiecare, care vor fi utilizate pentru încărcarea și descărcarea mărfurilor care vor fi transportate prin intermediul acestui centru intermodal.

Acesta mai presupune construirea unei platforme de beton cu suprafața de peste 32.000 mp, între cele două linii de cale ferată, o clădire administrativă de tip container în care să se desfășoare partea logistică, parcare pentru camioane, împrejmuirea terminalului intermodal, iluminat și racordul la utilități.

Centrul intermodal va avea un rol cheie pentru transportul de mărfuri din Oradea și județul Bihor și va asigura transferul mărfurilor în relație cu statele din vestul Europei, dar și cu alte zone din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri