8.9 C
Oradea
28 februarie 2024
spot_img

FC Bihor joacă vineri la Periam

Vineri, 1 Decembrie, FC Bihor Oradea va susţine ultimul joc din acest an din cadrul campionatului Ligii a III-a. Echipa noastră va juca, de la ora 14, în deplasare, la Periam, în judeţul Timiş, pe terenul echipei locale Avântul.

Meciul, care contează pentru etapa a 15-a a Seriei a 8-a, va opune echipele de pe locurile 1 şi 8.

Vă reamintim că FC Bihor ocupă locul I în serie, cu 34 de puncte, fiind singura echipă din actualul sezon al eşalonului al III-lea neînvinsă, în timp ce adversara din meciul de vineri, Avântul Periam se situează pe poziţia a VIII-a, cu 10 puncte.

În runda anterioară, dacă FC Bihor a câştigat jocul de la Socodor cu scorul de 4-1, Avântul Periam a cedat disputa de acasă cu Poli Timişoara, cu scorul de 2-5.

„Mergem cu gândul să luăm toate cele trei puncte, pentru că este normal, suntem echipa favorită pentru acest rezultat, suntem echipa de pe primul loc. Avem nevoie de toate cele trei puncte, pentru a intra într-o vacanţă liniştită, binemeritată şi mulţumitoare din toate punctele de vedere, pentru că, cred că echipa noastră, FC Bihor, a avut un parcurs foarte bun. Din informaţiile pe care le am, echipa din Periam este o echipă arţăgoasă, echipă care, pe teren propriu arată destul de bine, cu calitate tehnică bună la unii jucători. Terenul este destul de îngust, iar suprafaţa de joc nu este tocmai cea potrivită pentru noi, pentru că noi suntem o echipă de posesie, o echipă care construim, creăm presiune pe adversar. Avem nevoie de teren bun, dar trebuie să ne adaptăm la condiţiile care sunt acum. Important este să mergem să luăm cele trei puncte şi să fim sănătoşi, iar apoi să putem pregăti ultima etapă din Cupa României”, a declarat antrenorul principal al echipei FC Bihor, Florin Farcaş.

Antrenorul echipei noastre nu se confruntă cu probleme de efectiv înaintea jocului de la Periam. Astfel, în afară de Andrei Gal, toţi componenţii lotului sunt apţi.

În meciul tur de la Oradea, desfăşurat pe data de 30 septembrie, în cadrul etapei a 6-a, FC Bihor s-a impus cu scorul de 3-1. Două goluri au fost marcate atunci de Sergiu Jurj, iar unul de Alex Popa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri