13 C
Oradea
29 februarie 2024
spot_img

,,Dăruind vei Dobândi”, campania ASCOR pentru copilașii nevoiași. Ajută și tu !

Crăciunul e din ce în ce mai aproape, magia lui e tot mai pregnantă, dar sunt multe bordeie în care Moșul nu va ajunge în acest an.

Sărbătoarea Nașterii Domnului este despre iubirea aproapelui, despre bunătate și fapte bune, fapt pentru care, în această perioadă trebuie să privim și mai mult, la cei din jurul nostru. Așa că tinerii din cadrul Asociației Studenților Creștin-Ortodocși Români, filiala Oradea, au demarat a VII-a ediție a campaniei caritabile ,,Dăruind vei Dobândi”. Anul acesta, perioada de desfășurare este 4-18 decembrie 2023.

Inițiatorii acestei campanii s-au mobilizat deja și așteaptă alți voluntari cu suflet mare, care să li se alăture și să aducă zâmbete pe chipurile oamenilor, acum, în prag de sărbători.

Ediția de față pune accent pe colectarea de obiecte (EXCLUSIV NOI) ce urmează să fie transformate în cadouri. Donatorii își pot alege copilașul pentru care-și doresc să fie Moș Crăciun.

Darurile vor fi duse și depozitate la Mănăstirea Sfintei Cruci (str. Făcliei, nr. 24A), la Pangarul de obiecte bisericești, urmând ca mai apoi să fie distribuite unor familii din medii defavorizate care au mare nevoie de ele.

Spiridușii Moșului care vă pot oferi mai multe detalii sunt: 0773746255 (Dalia) 0746084696 (Cristian)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri