8.9 C
Oradea
28 februarie 2024
spot_img

Timp de 6 ore, polițiștii bihoreni au acționat pe D.N.76, cu o dronă și radare amplasate în cascadă

Timp de 6 ore, polițiștii bihoreni au acționat pe D.N.76, cu o dronă și radare amplasate în cascadă.

Aproape 80 dintre sancțiunile aplicate au fost pentru exces de viteză și depășiri neregulamentare.

Joi, 7 decembrie, în intervalul orar 07.30 – 13.30, polițiștii Serviciului Rutier, cei ai Biroului Drumuri Naționale și Europene, alături de polițiștii Biroului Rutier Beiuș și de polițiști din cadrul Poliției stațiunii Băile Felix din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au acționat pe sectorul de drum D.N. 76 care tranzitează județul Bihor, între localitățile Oradea și Criștior, pentru combaterea conducerii cu viteză excesivă sau neadaptată la condițiile de drum și de trafic și a depășirilor neregulamentare.

În cadrul acțiunii desfășurată pe drumul național au fost folosite 5 aparate radar, dispuse în cascadă și o aeronavă fără pilot (dronă).

Astfel, în cele câteva ore de acțiune, polițiștii rutieri au aplicat 85 de sancțiuni contravenționale, cu amenzi în valoare de 36.975 de lei, dintre care 74 pentru depășirea limitelor legale de viteză, au fost sancționate cinci depășiri neregulamentare, iar șase sancțiuni au fost pentru alte abateri săvârșite în trafic.

De asemenea, în cadrul acțiunii de pe D.N. 76, polițiștii rutieri bihoreni au reţinut șase permise de conducere, dintre care cinci pentru depășiri neregulamentare și unul pentru exces de viteză în trafic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri