11.1 C
Oradea
28 februarie 2024
spot_img

Asociația “Italiani in Bihor” a strâns peste 27. 000 de euro pentru o fetiță bolnavă de cancer din Oradea

Asociația “Italiani in Bihor” a strâns peste 27. 000 de euro pentru o fetiță bolnavă de cancer din Oradea

Noi, Asociația “Italiani in Bihor”, vă exprimăm recunoștința și aprecierea noastră pentru susținerea și participarea dumneavoastră la cele două concerte caritabile recent organizate: “Muzică pentru viață” pe 26 noiembrie la Casa de Cultura a Sindicatelor din Oradea și “Concert de Crăciun” pe 10 decembrie la Filarmonica de Stat din Oradea.

Ambele evenimente au fost dedicate sprijinirii unei cauze deosebit de importante: tratamentul medical al micuței Daria Sara, în vârstă de doar un an și 8 luni, diagnosticată cu cancer pulmonar și aflată în prezent la Spitalul Burlo Garofolo din Trieste.

Datorită generozității și solidarității dumneavoastră, am reușit să strângem o parte din fondurile necesare pentru tratamentul medical al micuței Daria Sara.

Cele două concerte caritabile au avut un rezultat financiar de 27.000 de euro, fonduri care vor fi redirecționate în întregime pentru sprijinirea tratamentului medical al micuței. Împreună cu sprijinul oferit de Spitalul Burlo Garofolo, aceste fonduri vor contribui semnificativ la șansa de vindecare a micuței Sara, permițându-i să-și continue viața în deplină normalitate, alături de alți copii de vârsta sa.

Daria Sara a fost diagnosticată cu cancer pulmonar de către medicii din Oradea și a fost internată în diverse unități spitalicești timp de mai multe luni. Pentru a susține lupta pentru viața micuței, familia sa a trebuit să facă o schimbare radicală, mutându-se la Trieste, unde tatăl și-a găsit un loc de muncă pentru a putea întreține familia. În paralel, mama este alături de Sara în spital, pe durata tratamentelor. Cu sprijinul oferit de Spitalul Burlo Garofolo, familia a beneficiat de facilități de cazare adecvate, asigurându-se astfel accesul la tratamentele esențiale.

Dorim să adresăm sincere mulțumiri tuturor sponsorilor, participanților și presei locale pentru mobilizarea exemplară. Prin generozitatea și solidaritatea dumneavoastră, am reușit să aducem lumină și speranță în viața unei familii și în viitorul Sarei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri