8.9 C
Oradea
28 februarie 2024
spot_img

Caravana cu Medici Filiala Bihor, ajutor pentru bolnavii din Budureasa

Caravana cu Medici Filiala Bihor, misiune încheiată cu succes în Budureasa

În perioada 2 decembrie și 9-10 decembrie, Caravana cu Medici Filiala Bihor a desfășurat o amplă misiune de asistență medicală în comuna Budureasa, județul Bihor. Cu echipa sa dedicată, Caravana a reușit să impacteze sute de vieți, oferind atât recoltarea de analize cât și consultații medicale gratuite.

Rezultatele acestei misiuni sunt remarcabile:

În data de 2 decembrie, 205 pacienți au beneficiat de recoltarea de analize, asigurându-și astfel monitorizarea sănătății pe termen lung.

În 9-10 decembrie, 325 de pacienți au primit consultații medicale, având acces la o gamă variată de specialități: Medicină de urgență, Ortopedie, Medicină internă, Diabetologie, Radiologie, Gastroenterologie, Urologie, Ginecologie, Cardiologie, Neurologie, Oftalmologie, Pediatrie, Stomatologie

De asemenea s-au oferit 200 de rame de ochelari gratuite, acest aspect contribuind la îmbunătățirea vederii și calității vieții pentru mulți pacienți.

Printre cele mai frecvente patologii identificate s-au numărat diabetul zaharat, steatoza hepatică, hipertensiunea arterială, cataractele, infecțiile urinare și infecții de căi respiratorii la copii.

Misiunea a depistat 3 cazuri noi de virus hepatic B, pacienții fiind îndrumați spre investigații suplimentare.

De asemenea, au fost identificate situații medicale critice, precum o sarcină la o pacientă de 18 ani și cazuri de suspiciune înaltă de scabie, tuberculoză și cancer bronhopulmonar, care au fost imediat trimise pentru investigații superioare.

Caravana cu Medici Filiala Bihor continuă să-și aducă contribuția la îmbunătățirea stării de sănătate a comunităților defavorizate, demonstrând că prin solidaritate și expertiză medicală, se pot aduce schimbări semnificative.

Pentru mai multe informații și pentru a afla cum puteți susține această cauză nobilă, vă rugăm să accesați www.caravanacumedici.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri