3.9 C
Oradea
22 februarie 2024
spot_img

Bărbat din Galați, bănuit că ar fi înșelat angajata unei societăți comerciale din Ștei

Un bărbat, bănuit că ar fi înșelat angajata unei societăți comerciale cu peste 400 de lei, reținut de polițiștii din Ștei.

Miercuri, 20 decembrie, în urma administrării probatoriului, polițiștii din cadrul Poliției orașului Ștei au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de un bărbat de 47 de ani, din municipiul Galați, județul Galați, bănuit de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Ștei îl bănuiesc pe acesta că, la data de 27 noiembrie, în jurul orei 14.56, ar fi indus-o în eroare pe angajata unei societăți comerciale din localitatea Ștei, căreia i-ar fi solicitat să îi schimbe suma de 1.000 de lei, compusă din bancnote având cupiura de 10 lei, în bancnote mai mari și ar fi profitat de neatenția acesteia, care i-a oferit 1.000 de lei în bancnote având cupiura de 200 de lei, înmânându-i în schimb doar 580 de lei, cauzând astfel un prejudiciu de 420 de lei.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Ștei continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuș, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a bănuitului și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri