3.9 C
Oradea
22 februarie 2024
spot_img

Prins în flagrant în timp ce vindea droguri pe Calea Clujului

REȚINUT PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE MARE RISC

La data de 21 decembrie, în jurul orei 01.00, pe strada Calea Clujului din municipiul Oradea, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea, au realizat o acțiune de prindere în flagrant delict a unui bărbat, de 33 de ani, din județul Cluj, cercetat pentru efectuare de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără drept și fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii, trafic de droguri de mare risc și deținere de droguri de mare risc pentru consum propriu.

Acesta a fost depistat în flagrant delict, în momentul în care ar fi comercializat 514 grame de substanțe psihoactive, respectiv 2-MMC, în schimbul a 25.000 de lei.

De asemenea, în autoturismul acestuia, au fost descoperite și ridicate 340 de grame de 2-MMC, 1 gram de 3-CMC (drog de mare risc) și 700 de euro.

Din cercetări a reieșit că, în cursul aceleiași zile, bărbatul ar fi introdus în țară cantitățile de substanță psihoactivă și drog de mare risc, pe care ar fi intenționat să le comercializeze, în județul Cluj.

În cursul zilei de 21 decembrie, acesta a fost reținut, pentru 24 de ore, iar, ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bihor a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliția Română.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne pe...

- Publicitate -spot_img

Ultimele Știri